Gault Millau

Gault Millau News

Big Green Egg's Flavour Fair - 29/05/2016

Big Green Egg's Flavour Fair - 29/05/2016

De allereerste Big Green Egg’s Flavour Fair Belgium belooft een exclusief en inspirerend event te worden, naar internationaal voorbeeld. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen u als gast laten proeven van de lekkerste bereidingen op de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze klaarmaken. Alvast bevestigd zijn Dennis Broeckx van l'Epicerie du Cirque, groentenchef van het jaar Seppe Nobels, David Martin van La Paix en de NorthSeaChefs. 

De Flavour Fair biedt een middag vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor, en bereidingen op de Big Green Egg met u zullen delen. Zo staan er interessante masterclasses op het programma en komen verschillende thema’s aan bod zoals Vlees, Vis, Groenten, Deegwaren en Patisserie. Het gebruik van pure, natuurlijke producten staat centraal en we plaatsen ook diverse ambachten in de kijker. Met het “terug naar school” programma kan zelfs de meest ervaren Big Green Egg fan nog heel wat bijleren ! 

Gevarieerd programma

Ook voor de kids is er volop vermaak en zijn er tal van activiteiten en animaties, waaronder het maken van leuke, lekkere en gezonde gerechtjes onder professionele begeleiding. 

Kortom, het belooft een bijzonder smaakvolle foodie dag te worden die u niet mag missen. Gezien het maximaal aantal deelnemers voor deze eerste editie absoluut beperkt is, kunnen we maar één raad geven : bestel zo snel mogelijk uw tickets ! 

Na voorlegging van uw ticket aan de ingang krijgt u een sterrenkaart die garantie biedt op 6 exclusieve gerechten, ook als u wat later aankomt op de Flavour Fair. Daarnaast kan u genieten van de vele andere proevertjes op diverse standen en bij de Masterclass demo's. Elke deelnemer ontvangt bij vertrek het exclusieve Big Green Egg Flavour Fair kookboek, met exclusieve recepten van de bekendste sterrenchefs. 

De Big Green Egg's Flavour Fair Belgium wordt georganiseerd in samenwerking met CVO Gent.

Datum : zondag 29 mei 2016 van 11:30 tot 16:30
Locatie : CVO Centrum Volwassenen Onderwijs Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent, België

http://www.flavourfair.be/

Related articles

Partenaires