Gault Millau

Gault Millau News

Slager Hendrik Dierendonck ook actief in Le Chalet Zannier (Megève)

Slager Hendrik Dierendonck ook actief in Le Chalet Zannier (Megève)

Hendrik Dierendonck levert niet alleen vlees aan restaurants in eigen land maar is op dat vlak ook actief in het buitenland. Zo staat door hem geselecteerd en gerijpt rundvlees dit skiseizoen op de menukaart van restaurant “ La ferme de mon père “ in Le Chalet Zannier in Megève waarvan de keuken geadviseerd wordt door chef Julien Burlat (Dôme, Antwerpen).

Exclusieve selectie van superieur vlees

Uiteraard behoort tot deze exclusieve selectie ook het gerenommeerde West-Vlaams Rood Rund dat Hendrik Dierendonck samen met zijn vader terug op de culinaire kaart heeft gezet  naast onder meer Holstein, Hereford en Rubia Gallega. De slager zal zelf op dinsdag 9 februari in Megève aanwezig zijn om tijdens een degustatiediner toelichting te geven bij de verschillende rundrassen die zullen geserveerd worden.
 
Over Le Chalet Zannier: Le Chalet met twaalf suites en een privéchalet met acht kamers, een table gourmande, een wellness center met binnenzwembad en twee verzorgingscabines met AESOP-producten heeft werkelijk alles in huis voor een heerlijk verblijf.
 
La table gourmande van Le Chalet “ La ferme de mon père “ is in de bekwame handen van chef Julien Burlat ( sterrerestaurant Dôme in Antwerpen). Julien is een jeugdvriend van Arnaud Zannier,de eigenaar van Le Chalet.
Julien Burlat presenteert een keuken die de waarden van Le Chalet weerspiegelt. Een sobere, pure, moderne keuken waar de producten met de grootste zorg uitgekozen worden en waarvan hij elke kweker of teler persoonlijk kent.
 
 

Related articles

Partenaires