Gault Millau

Gault Millau News

De Tomorrowland Aftermovie 2015

Tomorrowland

Dat u op Tomorrowland fantastisch kan eten, hebben we u al eerder verteld.  Het aanbod aan gerechten op dit festival is ronduit indrukwekkend. Binnen de categorieën World, Bites, Luxury, Health & Street worden er door diverse aanbieders bereidingen gebracht – van street food tot luxe diners - en iedereen vindt er zeker zijn gading.
 
Tomorrowland is een grote voortrekker op het gebied van festivalinnovatie en bewijst dat festivaleten vandaag alsmaar belangrijker wordt. Naast hoogstaande muziek en almaar kwalitatieve drankjes wenst de festivalganger vandaag ook goed te kunnen eten, zodat zijn of haar totaalbeleving nog groter wordt. 

De Tomorrowland Aftermovie 2015

Deze week verscheen een mooie film waarin Tomorrowland herinneringen deelt van de 3 edities in 2015. Er werd gestart met een eerste editie in Brazilië, in juli werd de elfde editie van Tomorrowland in België gevierd, en in de USA streek het festival voor een 3de keer neer in Chattahoochee Hills.  Alle memorabele momenten en heel wat mooie verhalen zijn samen gebracht in de film ‘THIS WAS TOMORROW’.  Een film die laat zien dat Tomorrowland veel meer is dan een festival en is uitgegroeid tot een wereldwijd symbool van eenheid dat mensen van over de hele wereld verenigt. 

De film kan je  online bekijken tussen 1 december en 14 december 2015 via www.tomorrowland.com of https://youtu.be/xFgAOXTWDD0.

Related articles

Partners