Gault Millau

Gault Millau News

FÏNLEY Mojito: de alcoholvrij mojito in blik

FÏNLEY Mojito

FÏNLEY Mojito is de vierde smaakvariant van het frisse drankje met de fijne bubbels voor volwassenen. Zoals de naam laat raden, smaakt deze variant zoals de alom bekende cocktail en is het meteen ook een ideaal alcoholvrij alternatief.

De ingrediënten van een ‘echte’ Mojito zijn rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt. Het Coca-Cola research&development centrum in Anderlecht, het tweede grootste innovatiecentrum van Coca-Cola wereldwijd, wist deze exotische smaak te vangen in de nieuwe FÏNLEY Mojito, de vierde smaakvariant na Citroen & Vlierbloesem, Pompelmoes & Bloedappelsien en Sinaasappel & Cranberry.

De nieuwe FÏNLEY Mojito verkrijgt zijn heerlijk frisse smaak uit limoensap, natuurlijke aroma’s en munt-extract. Verder is de Mojito natuurlijk op-en-top een FÏNLEY: een frisdrank voor volwassenen, met lichte bubbels, caloriearm (19 kcal per 100ml), enkel gezoet met suiker en zoetstoffen van natuurlijke oorsprong (stevia-extract), en zonder bewaarmiddelen. FÏNLEY werd in september 2014 gelanceerd en is een groot succes. Ondertussen heeft het een vaste plek in 1 op de 5 huishoudens en heeft de helft van de volwassen ermee kennisgemaakt.

Céline Van den Rijn, Marketing Director Belgium & Luxembourg. “FÏNLEY wordt door volwassenen gezien als een welkome afwisseling, omdat met de leeftijd de voorkeur voor fel bruisende dranken afneemt. Zo kiest amper één op de tien volwassenen frisdrank als drank tijdens een pauze. De verfijnde smaken met natuurlijke aroma’s en fijne bubbels van FÏNLEY bieden een mooi alternatief voor de meer ontwikkelde en veeleisende smaakpapillen.”
 

Voor meer info: www.cocacolabelgium.be

Related articles

Partners