Gault Millau

Gault Millau News

FOOD + DESIGN

Het designlabel serax en minestrone cookbooks lanceren een inspiratieboek voor en over food- en designlovers.
 
FOOD + DESIGN is een luxueus uitgevoerd boek waarin twaalf
designers en drie topchefs worden verenigd, vijftien kleurrijke figuren die je niet alleen laten proeven van hun bijzondere leefwereld, maar ook van hun persoonlijke recepten.
 

Ontwerpers achter het fornuis voor sterrenchefs!

Sergio Herman, Peter Goossens en Mark Lapico, Piet Boon, Clodette, Nedda El-Asmar, Kiki Van Eijk, Marie Michielssen, Pascale Naessens, Antonino Sciortino, Studio Simple, Luca Trazzi, Ann Van Hoey, Moniek Vanden Berghe en Roos Van de Velde.

Allemaal zorgen ze dag in dag uit voor het verfraaien van andermans leven, maar in  FOOD + DESIGN presenteren designlabel Serax en Minestrone Cookbooks de twaalf ontwerpers op een bijzondere manier: niet in hun favoriete rol van creatieve vormgever maar als kok achter het fornuis. 
 

Zeg me hoe je kookt, en ik zeg wie je bent.

FOOD + DESIGN toont niet alleen de leefomgeving en de keukens van twaalf ontwerpers, maar ook hun inspiraties, hun werkplekken, hun leven en hun hart. De sterrenchefs gaan in dialoog met hun
sterontwerper en schuiven mee aan tafel.

FOOD + DESIGN is een juweel op de boekenplank!

Een impressie van het boek zie je via de website  www.food-and-design.com. Het boek telt 306 pagina's waarbij twaalf drieluiken handmatig werden gekleefd op linnen binnenpagina's. De fotografie werd verzorgd door Diane Hendrikx en Tony Le Duc.
sfeerbeelden: ©2015_Minestrone Cookbooks

Related articles

Partners